Житель Британії зробив гучну заяву про те, що на нього напав фантом

У мережі навіть з'явилося відео, на якому нібито вдалося сфотографувати чудовисько. За словами самого автора зйомки, фантом давно живе в печері і при будь-якій можливості заявляє про своє існування.
Стало відомо, що подія сталася 17 вересня в Південному Уельсі.

Жертвою паронормального явища став місцевий мисливець, який прогулювався околицями. Коли з цікавості він заглянув в одну з печер, там на нього чекав привид. На той момент у очевидця під рукою була камера, за допомогою якої він хотів зняти саму печеру, але несподівано вдалося побачити щось страшне.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дух, присутній на відео, став об'єктом обговорення користувачів соціальних мереж. Коментатори розійшлися в думках, проте більшість повірили британцеві і намагалися дізнатися, як можна більше про чудовисько.


Сам же чоловік не розгубився і після своєї пригоди звернувся до уфологам, щоб прояснити ситуацію. Він розповів, що бачив темний вигляд у вигляді фігури в самій печері. Саме вона і вдарила його по голові. Також він упевнений, що своєю появою сильно розсердив примари, чим і викликав його захисну реакцію.

Нагадаємо, привид врятував дитину від смерті.

В Інтернеті активно поширюється відео, на якому дівчина дивом уникає смерті. Хтось загадковий, що рухається з нелюдською швидкістю, рятує дівчину за секунду до того, як її вдарить автомобіль. Також швидко незнайомець зникає в темряві.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Дніпрі намагаються позбавитися від "будинку-примари".

Знай.uа писав, що названі знаки Зодіаку, яким неймовірно щастить.