Еротичний гороскоп на 29 жовтня ОВЕН

Овнам захочеться з'ясувати, що партнер ще вміє, крім того, щоб приносити задоволення. Щоб потрапити в обійми, доведеться пройти тест на перевірку інтелектуальних здібностей.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня ТЕЛЕЦЬ

Зірки радять у цей день звернути увагу на тих, хто вас штовхає і хто стоїть впритул у транспорті. Може трактувати перше – як загравання, а друге – як еротичне притискання?

Еротичний гороскоп на 29 жовтня БЛИЗНЮКИ

29 жовтня з партнером можуть виникнути якісь серйозні проблеми. Замість того, щоб їх вирішувати самостійно, ви звернетеся за допомогою до друзів, близьких та знайомих.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня РАК

В цей день астрологи радять Ракам прийняти позу зверху і таким чином домінувати в сексі. Тільки це зможе по-справжньому збудити вашого партнера під час інтиму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 жовтня ЛЕВ

В цей день Леви будуть безтурботно і розсіяно витріщатися на оточуючих. А другі в свою чергу замишляють підступні плани по залученню вас у вир пристрасті і задоволень.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня ДІВА

29 жовтня Дівам захочеться зайняти більш активну позицію. Зробити щось надзвичайне. Забудьте про свій консерватизм, і хоча б змініть час для сексу.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня ТЕРЕЗИ

В цей день партнер може підготувати Терезам еротичний подарунок. Можливо, він не буде коштувати грошей, а виявиться абсолютно новою і дуже незвичайною ласкою або позою.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня СКОРПІОН

29 жовтня у Скорпіонів буде досить незвичайний день. І поки інші будуть тільки приходити до тями від нічного святкування, ви напевно встигнете і познайомитися з ким-небудь.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня СТРІЛЕЦЬ

Сірість і одноманітність буднів несподівано розфарбує еротичне переживання Стрільців. Причому, станеться це там, де ви найменше очікуєте, – на роботі.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня КОЗЕРІГ

В цей день Козерогів не буде приваблювати новизна і експерименти, швидше за все, потягне на старе. У зв'язку з цим дуже захочеться колишнього партнера. Будьте обережні з бажаннями.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня ВОДОЛІЙ

Зірки попереджають, що в цей день краще відмовитися від активного спілкування з родичами. Вашому сексуальному життю присутність рідних може тільки перешкодити.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня РИБИ

29 жовтня у Рибах прокинеться щось справді містичне: заворожити, приворожити і приспати пильність втомлених подорожніх буде для вас простіше простого.