У Росії сталася вельми несподівана ситуація. Так в Омській області жінка народила просто в супермаркеті. Відомо, що пологи приймали касири і покупці.

супермаркет
супермаркет

Весь процес зняли камери відеоспостереження. Саме завдяки запису відомо, що пологи у жінки почалися просто на касі супермаркету в місті Називаєвське. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Співробітниці магазину поклали жінку на підлогу і викликали медиків. Але дитина народилася ще до приїзду швидкої. Мама з малюком зараз у лікарні. Хлопчика назвали Іваном. Він став шостою дитиною в родині. Коли Ваня виросте, то йому скажуть, що мама принесла його з магазину. І не збрешуть.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Варто нагадати, що зголодніла сімейна пара зі Східного Йоркшира вирішила заскочити в mcdonald's, щоб по-швидкому перекусити. Але пообідати їм так і не вдалося, їм завадили передчасні пологи. Про це повідомляють західні ЗМІ.

21-річна Сара Мік знаходилася вже на дев'ятому місяці вагітності, але за підрахунками лікарів пологи повинні були відбутися тільки через три-чотири дні. Сара відправилася в туалет закладу, а її чоловік Джош Хол залишився в залі, щоб зробити замовлення. Раптово він почув крики про допомогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві через заборону в'їзду до України породіллю відмовилися пускати в пологовий будинок. У столичному аеропорту "Жуляни" жінці стало погано, води відійшли, але лікарі на це не звертали уваги.

Після тривалих умовлянь до медичного закладу вона таки потрапила, але виключно в супроводі поліції. Відповідні знімки опубліковані на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у Facebook.

Нагадаємо, відійшли води: через скільки пологи.

Як повідомляв Знай.uа маршрутник жорстоко познущався над дитиною.

Знай.uа писав, бити чи не бити: психологи пояснили, як правильно карати дітей.