Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів". Кадр опублікував журнал Entertainment weekly на своїй обкладинці.

Цей знімок був зроблений під час зйомок заключного сезону в Північній Ірландії, які тривали 10 місяців. Актори зазначили, що робота над восьмим сезоном проходила набагато повільніше, ніж над попередніми.

"Сцени, які ми п'ять років тому знімали за один знімальний день, на цей раз створювалися протягом п'яти днів", - сказав виконавець ролі Джона Сноу Кіт Харінгтон.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Слова актора підтвердила і його колега Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс Таргаріен:

"Плани камери (під час зйомок нового сезону – ред.) тривали довше, костюми стали краще, а укладка волосся і макіяж стали більш грубими… У всьому відчувалася інтенсивність".

Зірка культового серіалу "Гра престолів" Софі Тернер в тривалих стосунках з американським співаком Джо Джонасом. Пара зустрічається два роки, однак шанувальники жодного разу не бачили їх разом, хіба що на фото, зроблених папараці. Британська актриса в інтерв'ю неохоче розповідає про особисте життя і часто переводить тему в сторону кар'єри.

Також ми писали, що акторки Софі Тернер і Мейсі Вільямс вживали марихуану і приймали спільні ванни після закінчення знімальних днів, працюючи над "Грою престолів".

Про це повідомляє портал Vulture.

Так, вона розповіла, що за час зйомок у культовому серіалі стала справжньою подругою з Мейсі Вільямс. Зокрема, вони любили разом ночувати і вживати марихуану.

Разом з тим варто відзначити, що раніше фанати "Ігри престолів" пережили неприховану радість, адже творець культового твору назвав дату виходу нової книги.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" розповіла про зустріч з голим Бібером.

Як повідомляв "Знай.uа" зірка Ігри Престолів шокувала відвертим зізнанням. Вона вразить вас своєю розповіддю.

"Знай. ua" писав, що творець культової "Гри престолів" повідомив дату виходу нової книги.