Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, на фотографії пишнотіла Ана Чері підставила сонячним променям свої неосяжні сідниці, порадувавши чоловічу половину своїх фоловерів. Дівчина сфотографувалася в горах напівголою. На ній майка з купою висячих мотузочок і взагалі не зрозуміло, чи наділа вона трусики. Модель грайливо дивиться в кадр із-за плеча, так як стоїть до камери спиною.

Шанувальники в захваті від такого гаряченького фото пишнотілої моделі. Вони засипають Ану Чері компліментами в коментарях.

"Ти виглядаєш дуже гарно", "Мій улюблений момент", "Ви неймовірні", "Найкрасивіша", "Яка ви прекрасна, Ана Чері, ви зробили мій день", "Божественна", "Найкрасивіша на планеті", "Гаряча крихітка", "Мені подобається, вся така гаряча жінка", "Ви виглядаєте прекрасно, красива королева", "Чудова попка" – пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ана Чері показала свій звичайний ранок, але шанувальники дивляться не на обличчя. На фотографії дівчина показує фоловерам свій звичайний ранок, який вона починає з пробіжки. От тільки замість буденного спортивного костюма, який прості смертні надягають для пробіжки, Ана Чері вибрала лосини і короткий топ на блискавці. Крихітна одежина ледь стримує пружний бюст дівчини, а не до кінця застебнута блискавка дає можливість шанувальникам детально розглянути декольте дівчини.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.