Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Однак цього разу свої соковиті принади Ана Чері прикрила одягом. І це щось неймовірне, адже побачити модель повністю одягненою – велика рідкість. Що сталося в житті дівчини незрозуміло, але те що вона приховала соковиті форми – це щось нове. Шанувальники моделі знають, що вона постійно демонструє на своїй сторінці голі частини тіла.

Так, на фотографії Ана Чері позує сидячи за столом з їжею. На ній чорна спортивна кофтинка з біло-помаранчевими вставками на рукавах. А на голову модель одягла милий чорний беретик. Дівчина дивиться в камеру, спокусливо відкривши губи, а на її обличчі симпатичний нюдовий макіяж. В руці Ана тримає чашку і таким чином можна помітити на її пальці кільце з величезним каменем.

Шанувальники в захваті від такого незвичайного фото пишнотілої моделі. Вони засипають Ану Чері компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Чудова дівчина!", "У французів берет - це національний одяг, вони його постійно носять", "Королева краси", "Виглядаєте дуже красиво", "Ти ангел", "Неймовірна красива панянка", "Як завжди, абсолютно красиво", "Якщо поглядом можна вбити – ти вбиваєш мене", "Мені дуже подобаються твої губи", "Гаряча крихітка", "Ти приголомшлива жінка", "Моя дівчина-мрія", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.