Довгий час сім'я Примадонни російської естради Алли Пугачової і шоумена-пародиста Максима Галкіна була овіяна чутками, що старіюча зірка вже не може задовольняти молодого і гарячого чоловіка сексуально. Закономірним продовженням цих чуток став любовий зв'язок Галкіна і телеведучої Юлії Барановської. Фанати Пугачової були в люті і різко засудили Юлію, вимагаючи не руйнувати таку гарну сімейну пару. Тоді ж Барановська поїхала на кілька днів з Росії в Південну Корею. Шанувальники побачили в цьому втечу від галасу, який піднявся навколо адьюльтера Галкіна.

Кілька днів тому Барановська кинула трьох дітей вдома і полетіла з подругами до Туреччини. У фанатів з'явилася нова теорія – у Юлії почалися проблеми з харчовою поведінкою. Вона то геть відмовляється від їжі, гіпнотизуючи телефон, то об'їдається. А також страждає нав'язливою товариськістю – вона безперервно базікає зі своїми подругами, і за час перебування в Туреччині вже встигла їм набриднути.

В Instagram-акаунті Барановська, як і завжди, почала публікувати знімки та відеоролики з поїздки, один з яких став явним свідченням того, що телеведуча всього за один день перебування за кордоном вже встигла набриднути подругам. На відео одна з подруг Барановської показала, як Юлія захоплено розмовляє зі своєю приятелькою, помітивши, що таке відбувається постійно і її любов до розмов не має меж.

Один з підписників Юлії поцікавився: "Як Галкін це терпів?", припустивши, що саме ця звичка телеведучої могла стати причиною її розлучення з гумористом. Не виключено, що чоловік Пугачової не зміг змиритися з нав'язливістю телеведучої, припинивши з нею роман.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що фанати звинуватили Юлію Барановську в тому, що вона погана мати, саме через те, що Юлія поїхала розважатися, а діти залишилися удома наодинці.

Тим часом, згідно з повідомленнями ЗМІ, Барановська опинилася на межі після розриву з Галкіним. Вона доводить себе до анорексії - не торкається до їжі і питва і не відриває погляд від телефону, в очікуванні повідомлення від коханого.

Роль майбутньої матері дитини пародиста фанати вже встигли приписати і Ользі Бузовій – повідомляється, що зірка Дому-2 може навіть шантажувати шоумена своїм цікавим положенням. І тут же з'являється повідомлення від анонімного експерта: хто б не був батьком дитини Бузової, її чекає викидень.