Юлія Барановська хотіла прославитися як ведуча на Першому Каналі. Але вийшло так, що повномасштабну славу вона набула лише після того, як в пресі поповзли чутки про її роман з пародистом і чоловіком Алли Пугачової Максимом Галкіним. Тепер за її життям пильно стежать 1,3 мільйон фоловерів, які розхвалюють зірку до небес, то критикують і роблять про неї найнесподіваніші висновки. Так, цього разу публіка вирішила, що Барановська негідна Галкіна, бо є поганою матір'ю. Все тому, що Юлія залишила своїх дітей вдома і поїхала проводити дозвілля з подругами в Туреччину в черговий раз.

Раніше Барановську вважали головною суперницею Пугачової – мовляв, Примадонні вже 69 років і вона не може в повній мірі задовольнити сексуальні апетити молодого чоловіка.

У зв'язку з подібними чутками за життям Барановської стали пильно стежити шанувальники Галкіна, намагаються побачити в її поведінці хоч якісь ознаки прихильності до гумориста. Раніше деякі шанувальники Максима Галкіна вважали, що телеведуча дійсно може стати відмінною заміною постарілій примадонні, так як Юлія Барановська хороша собою і є турботливою матір'ю трьох дітей, а сам Максим відомий своєю любов'ю до малечі.

Проте, після того, як Юлія в черговий раз кинула своїх дітей і поїхала розважатися з подругами в Туреччину, шанувальники все ж визнали її поганою матір'ю. Один з фоловерів Барановської заявив: Галкіну така не потрібна, підкресливши, що перебуваючи вдома, Максим кожну вільну хвилину приділяє своїм улюбленим близнюкам Лізі і Гаррі, а Юлія спокійно покидає їх, їдучи веселитися за кордон на кілька днів. Цілком очевидно, шоумен не захоче пов'язати життя з тією жінкою, яка може раптово зірватися і полетіти до Стамбулу, як це зробила Юлія Барановська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що Максим Галкін боїться показувати людям дружину Аллу Пугачову. Він каже, що з Аллою все дуже погано.

Після повернення з європейського туру в Росію Максим Галкін застав Аллу Пугачову у дуже пригніченому стані. Відомо, що Примадонна радянської та російської естради зараз знаходиться в депресивному стані через смерть Миколи Караченцова.

Сам пародист також викликає побоювання у публіки тим, що став відверто косити під соліста Rammstein Тілля Ліндеманна – змінив образ, щоб виглядати брутальніше і навіть намірився освітлити волосся. Фанати припускають, що справа в битві за серце Світлани Лободи.

А ще ЗМІ припускали гей-союз Галкіна з німецьким фермером – пародист поїхав у Німеччину, відпочивати від бурхливого особистого життя.