Багато хто навіть не здогадується, що водні знаки Зодіаку - це сила, з якою потрібно рахуватися. Будьте обережні з жінками цих знаків зодіаку, адже їх магнетичний шарм здатен звести із розуму будь-кого.

Риби

Риби, як правило, завжди милі та чарівні. Вони можуть здатися трохи сором'язливими і наповненими загадкою. Іноді вони поводяться по-дитячому наївно, продовжуючи чіплятися за мрії навіть у середньому віці.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Зрілі Риби продовжуватимуть носити маску, але на цей раз ніхто не побачить їх очей; адже саме вони видають Риб, особливо коли вони брешуть. Губи Риб можуть бути наповнені красивими полуправдами або смертельною брехнею, тому остерігайтеся їх мови.

Іноді, якщо вони відчувають загрозу, вона будуть грати в ігри обману, щоб побачити, як далеко вони зможуть зайти. Завжди дивіться їм в очі, вони завжди відводять їх убік, особливо якщо Ви звертаєте увагу на них увагу.

Рак

Раки - це ідеальні друзі, які завжди будуть враховувати ваші інтереси.

Однак Раки, яких образили, можуть бути схожі на мстивий шторм. Жінки Раки в цьому випадку не зупиняться, випромінюючи блискавки і хаос. Буря тільки посилюється, коли їм нагадують, що вони пережили, і вони не зупиняться, поки не побачать, що вороги знищені!

Однак це абсолютно не означає, що вони будуть радіти своїй перемозі. Раки будуть плакати і їм буде ще болючіше. Раки володіють сильними емоціями, і це переслідує їх завжди і у всьому. Все, що вони хочуть, це любити і бути коханими, виховувати і допомагати.

Скорпіон

Жінки Скорпіони - це втілення спокуси. Їх голоси якимось чином можуть загіпнотизувати вас. Скорпіони не довіряють і не люблять нікого. Вони завжди насторожі, тому що вони розуміють всю темряву людства.

Скорпіони - це таємниця, нагорода і покарання водночас. Щоб відчути гнів Скорпіонів, потрібно піддати їх емоційним тортурам. Вони обов'язково занурять Вас в хаос і будуть насолоджуватися своєю перемогою.

Нагадаємо, страждаєш через те, що у тебе не складаються стосунки з протилежною статтю? Можливо, ти робиш щось не так. Дізнайся з матеріалу Clutch про типи жінок, яких чоловіки ладні носити на руках.

Як писав раніше Знай.ua, найчастіше домагаються свого цілеспрямовані жінки, які знають, чого вони хочуть від чоловіків.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи спільно з психологами визначили таємні бажання кожного з представників Зодіакального кола.