Страждаєш через те, що у тебе не складаються стосунки з протилежною статтю? Можливо, ти робиш щось не так. Дізнайся з матеріалу Clutch про типи жінок, яких чоловіки ладні носити на руках.

Кожна жінка в той чи інший час перебуває в 4 станах, у 4 іпостасях. Щоб знайти чоловіка і зберегти з ним стосунки потрібно лише вміти "включати" в собі всі 4 амплуа. Кожне з них має з'явитися в певні етапи стосунки, а потім використовуватися, щоб утримати пристрасть і кохання у сімейному житті.

Коханка

Коханка – це пристрасна, сексуальна і рішуча жінка. Повз її енергії неможливо пройти, навіть жінки говорять про неї із захопленням, якщо не з заздрістю. Її енергія притягує чоловіків як магніт. Якщо жінка в потрібний момент вміє включати в собі коханку, вона ніколи не залишається самотньою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Королева

Королева - це холодна, відсторонена і вимоглива жінка. Вона успішна, знає чого хоче і як досягти бажаного. Стаючи Королевою жінка змушує свого чоловіка прагнути до кращого, щоб відповідати їй.

Дівчинка

Дівчинка - це легка, радісна і закохана жінка. Вона дарує любов світу і ця любов повертається до неї з надлишком. Для дівчинки чоловік готовий згортати гори і, що найважливіше, робити пропозицію руки і серця.

Господиня

Господиня - це навчена досвідом жінка. Таке створіння асоціюється у чоловіка з його родиною і фортецею. У цьому стані жінка повертається до свого первісного призначення, зберігання домашнього вогнища. Чоловік ніколи не кине своє вогнище і жінку, яка зуміє його підтримувати.

Нагадаємо, дослідження вчених переконливо свідчить, що обійми є надзвичайно корисними для здоров'я людини, адже під час тактильного контакту відбувається вироблення так званих "гормонів щастя".

Раніше Знай.ua повідомляв, знак Зодіаку відіграє свою роль у формуванні відношенні і створення сім'ї.

Також Знай.ua писав, випадковий секс покращує відчуття впевненості в завтрашньому дні, наголошується в новому дослідженні.