24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігурою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

Так, в цей раз Instagram-модель порадувала фоловерів спокусливим фото своєї сексуальної фігури в новенькому боді від модного дому Gucci. На фотографії, яку Альона зробила сама, вона позує в еротичній позі лежачи, при цьому голови на знімку немає – тільки тіло. Величезні силіконові груди моделі ледь не вистрибують з мереживного брендового боді. Поверх нього Омович наділа накидку, яка, мабуть, йшла в комплекті з боді.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нове фото в акаунті Омович. Більшості публікація дівчата сподобалася, але знайшлися й ті, хто розкритикував штучну красу моделі.

"Насправді, справа не в боді, а в тобі, ти – нереальна", "Просто обпектися можна", "На такій фігурі будь-яка білизна буде круто сидіти", "Дуже личить Альоні таке боді", "Щоб купити таке боді, мені доведеться продати квартиру", "Боді звичайний, Ви нереальна", "Красуня", "Це точно дуже красиво", "Груди, що треба", "Вогонь фотка", - пишуть захоплені фоловери і засипають модель лайками.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон підписників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.