Є жінки, які з роками стають тільки гарнішими. Астролог назвав кілька таких зодіакальних щасливиць.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Козеріг

Цей знак недарма стоїть в цьому списку на першому місці. В юності дівчата цього знака справляють на однолітків враження занадто дорослих жінок. Вони здаються занадто серйозними. Конфлікт реального віку і стану душі відбивається на зовнішності дівчини-Козерога. Але з часом, коли вік душі приходить у відповідність з біологічним віком, оточуючі помічають, на скільки погарнішала жінка-Козеріг. Вони впевнені в собі. Успіх, якого вона досягла в кар'єрі, прикрашає краще будь-яких коштовностей, додає блиск очам. Вона - не фатальна спокусниця, але в ній є родзинка.

Ваги

В молодості самооцінка дівчини, народженої під сузір'ям Терезів, коливається наче маятник. Вона занадто сильно переживає період становлення. А внутрішній конфлікт неминуче накладає на симпатичне обличчя тінь непевності в собі. І перетворюються ці милі дівчата в простачок. З часом жінка-Терези знаходить власний стиль в одязі та макіяжі. Вона вивчає свої сильні сторони, пізнає себе. Коли її подруги починають в'янути, то вона тільки розквітає.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Близнюки

Юні Близнюки приваблюють своєю ніжністю і простотою. Вони легковажні і безтурботні. Але справжньої жіночності в них ще немає. Шикарними вони стають з віком, коли у погляді з'являється глибина. Чоловіки голови повертають такій жінці вслід. Вони по-справжньому починають розкриватися тільки після 30 років.

Рак

Юні представниці цього знака бувають кілька закомплексованими і ображеним. Невпевненість заважає їм показати оточуючим свою красу. Хоча вони від природи мають сповна жіночності і граціозності. Але у Раків ці якості розкриваються з часом.

Нагадаємо, раніше сексологи назвали 8 причин, чому ти - невдаха в ліжку: що робити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" щасливці, і невдахи листопада: астрологи розповіли, яким буде для вас місяць.

Також Знай.uа" писав, хто зустріне свою другу половинку, а хто заведе роман на стороні.