1. Негайно приведіть в порядок своє дыхание. Якщо запах присутній у вашому диханні, тоді ось кілька швидких способів зниження концентрації противного аромату. Жуйка і молоко допоможуть, але головне не одночасно. Почистити зуби буде ідеальним варіантом.

2. Подбайте про своїх руках. Шкіра може відмінно переносити запах, так що вам потрібно від нього позбавитися. Спробуйте їх ретельно помити з милом або іншими засобами. Причому мити доведеться дуже довго.

3. Почистіть свій одяг, якщо неприємний запах виходить від ваших речей. Навіть після першого прання неприємний запах може не зникнути. До того ж, її можна вивісити на балкон, але повністю запах не зникне. До речі, запах дуже сильно осідає в тканини, тому запах залишається надовго.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4. Помийте волосся. Якщо запах диму стоїть у ваших волоссі, доберіть один із різних методів. Шампунь допоможе позбутися, але можна і навіть милом. Особливо проблематично мити довге волосся. Однак, воно того варто.

5. Видалити неприємні запахи зі свого будинку. Однозначно варто провітрити будинок відкривши вікна, і також пропилососити і використовувати парфуми або дезодорант, який поглине неприємний запах.

Нагадаємо, що психологи розповіли, в який момент відносини починають перетворюватися на побутове насильство. Як виявилося, пари просто не розмовляють і не діляться своїми почуттями.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кожен чоловік хоче бути справжнім мачо в ліжку. Однак, такі чоловіки не бачать того, що помічають жінки. Саме про таких “фейлах” і піде мова. 8 головних причин невдач в ліжку.

Знай.uа писав, що психологи розкажуть, як зрозуміти дівчині, що її хлопець скоро з нею попрощається. Адже почуття не вічні, а закономірності в поводженнях цьому можуть сприяти.