Одного разу Меттью Хардін і його улюблений пес Райлі відправилися подивитися на бурю. На вулиці собака почала несподівано подвивать. Це було дуже мелодійно, і Меттью навіть здивувався. Неймовірно, але вона випадково заспівала пісню знаменитої співачки Брітні Спірс.

Хлопець записував відео з домашнім вихованцем для Snapchat. Він відразу не зрозумів, чому "пісня" собаки видається йому такою знайомою. Меттью переглянув ролик кілька разів і усвідомив, що пес наспівував відому пісню Toxic.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Хлопець опублікував відеозапис на своїй сторінці в твіттері. Він запитав інших користувачів про те, чи чують вони у витті його пса ту саму пісню.

Всі погодилися з ним! А один з користувачів навіть створив приголомшливий ремікс, в якому Брітні співає, а пес їй підспівує. Цей мікс може стати новим хітом!

Раніше портал "Знай.иа" писав про забавному пса, який відмовляється заходити в будинок з-за зачинених дверей

А також про те, що з відомого серіалу "У всі тяжкі знімуть" повнометражний фільм

Нагадаємо: як відправитися в подорож з 10 друзями