Австралійський хлопець Хосе Борстві вирішив освідчитися своїй дівчині Діані в любові і покликати її заміж. Він хотів все зробити так, щоб це було для неї сюрпризом. Хлопець попросив дівчину організувати вечірку для його батьків, у яких скоро буде річниця весілля.

У самий розпал свята Хосе несподівано взяв Діану за руки, опустився на одне коліно і зробив їй пропозицію руки і серця. Хлопець сказав, що ця вечірка насправді – способом присвячена заручини. А ювілей батьків був лише прикриттям.

Діана без роздумів погодилася вийти заміж за свого коханого. Але відразу після цього у пари виникла якась проблема. Дівчина працює медсестрою, у неї щільний графік, і їй не вистачає часу на манікюр. Тому вона не захотіла фотографувати свою руку з кільцем без манікюру. Але як не запам'ятати такий приголомшливий момент?

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Щоб вийти з ситуації, пара вирішила терміново знайти так званого дублера. Адже часу на манікюр просто немає! На допомогу прийшла розуміюча сестра Діани, Дженна. Вона одягла на руку перстень і вставила її в кадр так, немов це рука новоспеченої нареченої.

Про цій ситуації вона розповіла на своїй сторінці в твіттері. Дівчина поділилась не тільки тим самим фото, але і знімками з бекстейджа, на яких видно, що їй теж довелося стати на коліна, як і нареченому.

Портал "Знай.uа" вже писав про милоuj пса, який не може зайти додому через невидимі двері

Нагадаємо: веселі анекдоти, які створять гарний настрій на весь день

Як повідомлялося: одеська Барбі показала, чим вона насправді займається в спортзалі