24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормального повсякденного одягу.

В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото в дзеркалі абсолютно голою. Так, Альона продемонструвала витончені вигини свого стрункого тіла. На фото видно плоский живіт дівчини, частину грудей і сідниць. Також видно, що модель настільки худа, що під шкірою просвічуються ребра. Ну а те, що груди силіконові, Альона не приховує.

Киянка ніяк не підписала цей голий знімок, але шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію на сторінці Альони. Так, багато хто питає у дівчини, скільки сантиметрів становить охоплення її талії, а деякі звинувачують у надмірному захопленні фотошопом.

"Ти така красива", "Від побаченого навіть у мене комплекс живота розігрався, супер", "Ну ка діліться секретами стрункості скоріше", "Ох які буйки", "Альон, а які у вас параметри в сантиметрах?", "Класно! Шкода, що не цілком", "Навіщо так багато ретуші?", "Ребра видалені?", "Сексі", "Красуня", "Дуже гарне фото. Тільки не зрозумію, звідки у таких худеньких дівчаток така відставлена попа? Як? Сама худа, і зад відповідно", "Вам потрібно кілька кг набрати і будете шикарна", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.