За останні 15 років у Сполучених Штатах Америки було зареєстровано близько 200000 одружень з неповнолітніми хлопцями і дівчатами. Ці цифри шокують!

У зв'язку з цим борці за права людини вирішили провести досить цікавий і незвичайний експеримент. У відомому парку розіграли одруження між 12-річною дівчинкою і 65-річним чоловіком. Так звані наречений і наречена позували фотографу. Але дівчинка всіляко показувала, що їй цей процес неприємний і вона проти того, що з нею роблять.

Більшість відвідувачів парку і просто перехожих підходили до дівчинки. Вони запитували її про те, як вона себе почуває, чи потрібна їй допомога. Деякі люди навіть намагалися викликати поліцію. Все знімали на відео. Ролик набрав 21 мільйон переглядів. Він вразив абсолютно всіх, ніхто не залишився байдужим.

Через 14 днів група правозахисників провела такий експеримент. Але тепер у головних ролях були 12-річний хлопчик і 50-річна жінка. Вражаючим є той факт, що ця пара вела себе точно так само, як і попередня. Але на неї практично ніхто не звернув уваги. Спробували втрутитися лише 2 жінки. Решта просто проходили повз і не звертали жодної уваги на те, що у них на очах намагаються примусово одружити хлопчика. Чому ж ніхто не поцікавився, що з цього приводу думає неповнолітня дитина, як він себе почуває? І де його батьки?

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Результат проведеного експерименту вразив борців за права людини. Чому люди в шоці від шлюбу з неповнолітніми дівчатками, але їм, по суті, плювати, що відбувається з маленькими хлопчиками. Мабуть, і на це впливають гендерні стереотипи.

Раніше портал "Знай.uа" писав про 20 найдивовижніших рекордів на честь дня Книги рекордів Гіннеса

А також про кумедного песика, який випадково наспівав пісню Брітні Спірс

Нагадаємо: українська Кардашьян своєю талією загнала дівчат у депресію