1. Почитайте. Це завжди безпрограшний варіант. Книга дозволить абстрагуватися від навколишнього середовища, в тому числі і від інших пасажирів. До того ж, книга дозволить заснути, якщо це дуже необхідно.

2. Послухайте музику. Візьміть з собою в літак iPod або MP3-плеєр. Музику завантажте заздалегідь. І під час дозволеного часу ви можете насолодитися музикою, позбувшись від шуму, який створюють інші пасажири. До того ж, це може допомогти заснути для тих, хто любить спокійну і приємну музику.

3. Подивіться фільм. Це відмінний варіант, оскільки фільми тривають досить-таки довго, і їх завжди приємно дивитися. Півтори години вистачить, щоб долетіти до потрібної точки. А кількох фільмів вистачить і для часу очікування після посадки, і під час зльоту. Головне - не забути завантажити їх заздалегідь, ну і взяти зарядний пристрій для ноутбука або планшета.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

4. Пограйте в гру. Ви здивуєтеся, але це насправді класно сісти і у що-небудь пограти. Зараз на всіх телефонах є велика кількість ігор, так що це безпрограшний варіант.

5. Послухайте аудіо-книгу. Таких записів зараз дуже багато, плюс прослуховування аудіо-книги займе у вас досить багато часу. Дозволить і у вікно подивитися, і думок набратися нових. Головне, не втрачати нитку під час прослуховування аудіо-книги.

Нагадаємо, що психологи розповіли, в який момент відносини починають перетворюватися на побутове насильство. Як виявилося, пари просто не розмовляють і не діляться своїми почуттями.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кожен чоловік хоче бути справжнім мачо в ліжку. Однак, такі чоловіки не бачать того, що помічають жінки. Саме про таких “фейлах” і піде мова. 8 головних причин невдач в ліжку.

Знай.uа писав, що психологи розкажуть, як зрозуміти дівчині, що її хлопець скоро з нею попрощається. Адже почуття не вічні, а закономірності в поводженнях цьому можуть сприяти.