Популярна російська модель Анастасія Квітко, більш відома як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії, чим приваблює ще більше фоловерів.

Так, на сторінці моделі з'явився черговий спокусливий знімок, на якому Квітко демонструє соковиті принади. На фото дівчина позує на вулицях міста у дуже короткій джинсовій сукні на гудзиках, які ось-ось розстебнуться від пишних грудей і стегон моделі. Анастасія розпустила довге волосся, на її обличчі природний макіяж, а на ногах бежеві човники на шпильці.

Численні шанувальники моделі в захваті від її привабливої фігури і залишають під фото десятки тисяч лайків і сотні коментарів. Однак є й ті, хто вважає фігуру Квітко штучною і неприродною.

"Ви така гаряча в цьому платті", "Ти не виглядаєш справжньою", "Красива жінка з неймовірно чудовими вигинами", "Яка гарна жінка", "Для джинсового одягу виглядає дуже жарко", "Це плаття, безумовно, добре виглядає на вас", "Гаряча сексуальна жінка", "Красивий сексуальний талант", "Не важливо, що ви носите, ви завжди виглядаєте яскраво", "Симпатичне плаття", "Як лялька, штучна", "Ви виглядаєте ефектно і красиво в цій сексуальній сукні", - пишуть фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що величезний зад російської Кардашьян ледь не погнув паркан. Знаменитість не соромиться показувати то силіконові груди, то не менш силіконову попу, а іноді і все відразу. На цей раз дівчина прорекламувала відомий бренд з гарним видом на місто. За кілька годин кадр набрав 110 тисяч лайків, а хтиві фанати залишилися в захваті. Багато почали розхвалювати пишні форми, проте знайшлися і ті, хто попросив Квітко не робити більше пластичних операцій.

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.