Warner Bros. опублікувала перший трейлер фільму "Детектив Пакачу".

За сюжетом фільму, Пікачу допомагає синові детектива Гаррі Гудмена з'ясувати обставини пропажі його батька. Дія розгортається в місті Райм-Сіті, де спокійно уживаються покемони і люди.

Фільм заснований на однойменній грі для Nintendo 3DS. Його зрежисирував Роб Леттерман ("Жахи", "Монстри проти прибульців"). Примітно, що покемона озвучує відомий актор Райан Рейнольдс, також в мультфільмі задіяні Кетрін Ньютон, Джастіс Сміт і Кен Ватанабе. У прокат картина вийде в травні 2019 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Disney спільно з Pixar починає знайомлювати глядачів з новою частиною легендарного мультфільму "Історії іграшок", яку світ побачить вже влітку 2019 року.

Студія почала потихеньку підігрівати інтерес, надавши дебютний тізер картини, де стає зрозуміло, хто точно з'явиться на екранах в нових іграшкових пригоди. Більше ніяких подробиць не відомо.

"Вуді завжди знав своє місце і дбав про партнера, будь то Енді або Бонні. Однак, коли у Бонні з'явиться новомодна іграшка Форкі, банда ковбоя вирушить у чергову подорож і пізнає справжній розмах навколишнього світу іграшок." синопсис картини

Студія представила і постер стрічки, де на майже порожньому тлі зображено Вуді, що ніби прощається з глядачами.

Нагадаємо, що щорічно Walt Disney World Swan і Dolphin Food & Wine Classic організовують семінари, заходи і 90 фестивальних стендів в жовтні для феноменального фестивалю, про який знають лише відомі шанувальники Діснея.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", компанія Netflix представила трейлер довгоочікуваного мульт-прем'єри від творця "Сімпсонів" і "Футурами" – серіал під інтригуючою назвою "Розчарування".

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що керівництво студії Disney прийняло рішення розлучитися з одним із творців Pixar Джоном Лассетером.