У мережі з'явився другий трейлер довгоочікуваного трилера М. Найта Шьямалана "Скло". Фільм є продовженням гучного "Спліту" (2016), який розповідав про історію Кевіна Крамба, людини, в тілі якого живе 23 особистості.

Дивно, але свій новий фільм Шьямалан вирішив пов'язати з фільмом "Невразливий" (2000). У цьому фільмі герой Брюса Вілліса грає Девіда Данна, звичайну людину, яка знаходить у себе суперсилу. З'являється там і Семюель Л. Джексон в ролі Містера Скло, який страждає рідкісною хворобою, що робить його кістки неймовірно крихкими.

В трейлері показані три головних героя фільму — Містер Скло, Кевін Крамб і Девід Данн, що опинилися в лікарні під чуйним наглядом героїні Сари Полсон. Вони об'єднують свої сили і намагаються вирватися з лікарні, проте їм буде заважати супрсила Крамба.

Прем'єра фільму відбудеться 18 січня 2019 р.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, в мережі з'явився перший трейлер оновленого фільму "Кладовище домашніх тварин" по однойменній книзі всесвітньо визнаного "майстра жахів" Стівена Кінга.

Відповідне відео було опубліковано на каналі B&H в YouTube.

У кінострічці головними героями виступають члени сім'ї лікаря, які переїхали з великого міста в провінцію в новий будинок на узліссі. Але незабаром після новосілля головні герої розуміють, що в лісі відбуваються загадкові і моторошні події, а син лікаря несподівано гине в автокатастрофі.

Варто відзначити, що головні ролі виконали такі знамениті актори, як Джейсон Кларк, Джон Літгоу і Емі Саймец. При цьому режисерами виступили Кевін Кельш і Денніс Видмайер, які до цього працювали над епізодами популярного серіалу "Крик".

Нагадаємо, на екранах з'явиться унікальний український фільм "Позивний Бандерас".

Раніше Знай.ua повідомляв, новий трейлер "Аквамена" підірвав мережу.

Також Знай.ua писав, в мережі показали феєричний трейлер другого сезону "Американських богів".