Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Тільки в цей раз дівчина покликала сфотографуватися ще й своїх сексуальних подружок. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, на фотографії дівчата позують стоячи і тримаючи в руках спортивний інвентар – гантелі, гирю і скакалку. Мабуть, моделі зустрілися в спортзалі. Посередині на фотографії стоїть сама Ана Чері, яка одягла темно-червоний фітнес-костюм – лосини і короткий топ. Цей наряд вигідно підкреслює соковиті принади моделі.

Її подруги не менш спокусливі – вони у схожих чорних вбраннях, які складаються з лосин і топів і також гарно підкреслюють фігуру дівчат. Цим постом Ана Чері разом з подругами рекламує свою лінію спортивного одягу.

"Мої улюблені кольори від @cheri_fit. Пані – це найбільш зручна, приємна, м'яка і підтримуюча лінія одягу, якою ви коли-небудь володіли! Магазин Holiday Collection тепер на CheriFit.com", - підписала фотографію фітнес-модель. А шанувальники Ани Чері взялися коментувати її нову публікацію і засипати лайками.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Кожен день ти виглядаєш все краще, Ана", "Прекрасні дами", "Ви такі гарні", "Ось що я називаю тріо краси!", "Всі виглядають приголомшливо", "Мені б сподобалася тренування з цими дамами!", "Ви всі чудово виглядаєте, але ти, моя люба Ана, найкрасивіша в світі, я люблю тебе", "Як мило! Чудові дівчата!", "Які сексуальні дівчата", "Красуні", "Обожнюю тебе, Ана", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.