1. Дочекайтеся зручного випадку. Якщо ви хочете познайомити людей один з одним, то важливо, вибрати відповідний для цього час. Не варто перебивати, або ж за руку вести людину знайомитися з іншою людиною.

2. З'ясуйте, яке з двох експонованих осіб має більш високий статус або положення в соціальному середовищі. Це важливо знати, тому що людина нижче за статусом завжди повинен бути представлений людині, який вище за статусом. Це базові правила етикету, які загальноприйняті в усьому світі.

3. З'ясуйте, яке обличчя з двох в діловій обстановці має більш високий статус, або авторитет. В діловій обстановці жінки як і раніше вище над чоловіками, а літні люди над молодими, але посаду перевершує вік і стать. Про це теж не варто забувати. В іншому випадку, це буде поганим тоном під час знайомства, змушуючи людей червоніти.

4. Завжди називайте ім'я людини, що володіє високим статусом, і уявляйте йому людини нижчій посаді. З початку можна заплутатися, але незабаром це увійде в звичку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

5. Надавайте довідкову інформацію, щоб допомогти людям почати розмову. Але це потрібно зробити тільки після того, як ви представили людей один одному. Однак, якщо вони і так говіркі, так навіть краще.

Нагадаємо, що психологи розповіли, в який момент відносини починають перетворюватися на побутове насильство. Як виявилося, пари просто не розмовляють і не діляться своїми почуттями.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кожен чоловік хоче бути справжнім мачо в ліжку. Однак, такі чоловіки не бачать того, що помічають жінки. Саме про таких “фейлах” і піде мова. 8 головних причин невдач в ліжку.

Знай.uа писав, що психологи розкажуть, як зрозуміти дівчині, що її хлопець скоро з нею попрощається. Адже почуття не вічні, а закономірності в поводженнях цьому можуть сприяти.