На Кубі в місті Пінар-дель-Ріо завзятий рибак Освальдо Лопес Ромеро, як завжди відправився накопати черв'яків для рибалки, проте цього разу замість наживки чоловікові попалося щось дивовижне. Повідомляє Granma.

Освальдо в руки попалася невелика черепашка, але вона безумовно не була схожа на своїх родичів.

Так чоловік розповів, як він зі своїм сином вирішив порибалити і накопати для цього трохи приманки. Однак під час пошуку черв'яків натрапив на кладку черепахи. Там рибалки побачили сіамських близнят, які зрослися панцирами і як раз намагалися вибратися з яйця.

Освальдо не зміг залишити таку рідкісною знахідку.Чоловік забрав рептилію додому, але сумнівався, що вона виживе. Адже тваринам з такими аномаліями рідко вдається довго прожити. Але істота благополучно вилупилося і початок є. У черепах зрощений збоку панцир, дві голови, чотири передні і дві задні лапи й два хвоста. В природі такі гібриди практично не зустрічаються, їм важко добувати їжу і пересуватися.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про знахідку швидко дізналися інші рибалки і Ромеро почали надходити пропозиції продати черепаху. Однак рибак був невблаганний. Сім'я відмовляється продавати черепах, відповідаючи, що для них вони безцінні. Можливо турботливі руки кубинської сім'ї врятують цю незвичайну черепашку, і рептилія зможе прожити більш довге життя.

Вчені стверджують, що тварини з такими аномаліями з'являються все частіше. Це, без сумніву, пов'язано з забрудненням навколишнього середовища і великих викидів хімічних відходів людиною.

Проте, такі "монстри" можуть з'явитися і цілком через природні причини - однояйцеві близнюки на ранньому етапі розвитку розділилися не в повному обсязі.

Таким тваринам важко пристосовуватися до життя, часто у двох голів трапляються конфлікти. Складності у визначенні напрямку руху для них не рідкість. Голови об'єднані єдиним тілом, але от "домовитися" між собою про те, в яку сторону повзти, вони не можуть.

Нагадаємо, мешканка американського штату Вірджинія виявила у дворі свого сусіда надзвичайно рідкісну змію, у якої була не одна, а дві голови.

Як повідомляв портал "Знай.uа", американський рибак пішов за уловом, але помітивши у воді велику черепаху, вирішив для сміху поживитися і нею. Однак жарт не вдався - рептилія виявилася не такою повільною, як про них говорять, і показала рибаку поцілунок смерті.

Також "Знай.uа" писав, західні ЗМІ масово пишуть про народження людиноподібної свині. Інцидент стався в Кенії, на фермі в місті Муранги.