1. Признайте, що ви зробили щось не так. Боріться з бажанням поховати таємницю, адже втекти від неї не вийде. Це вже сталося, і вам з цим жити, так що краще це прийняти, адже рано чи пізно ви прийдете.

2. Подумайте про найближчих і довгострокових наслідках своїх дій. Багатьом дітям говорять “Подумай над тим, що ти зробив”. Дорослим також варто задуматися і зрозуміти, кому вони завдали шкоди, а в деяких випадках це можуть бути навіть кілька людей. Адже кожен обирає для себе, що погано, а що добре, і у кожного своя мораль.

3. Подумайте про час. Швидше за все, допоможе загладити провину. Однак, затягувати не варто, тому що про вас можуть подумати, що ви забули. Не варто затягувати, але і потрібно дати людина пройти через це і зібратися з думками.

4. Подумайте про причини, за якими ви діяли саме так і які змусили вас вести себе таким чином. Це не пошуки виправдань, а скоріше спосіб допомогти вам уникати подібної поведінки у майбутньому, адже всі ми рано чи пізно помиляємося.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

5. Не звинувачуйте інших. Природно, що кожному хочеться покласти провину на іншого. Однак, варто все-таки визнати, що винні здебільшого саме ви.

Нагадаємо, що психологи розповіли, в який момент відносини починають перетворюватися на побутове насильство. Як виявилося, пари просто не розмовляють і не діляться своїми почуттями.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кожен чоловік хоче бути справжнім мачо в ліжку. Однак, такі чоловіки не бачать того, що помічають жінки. Саме про таких “фейлах” і піде мова. 8 головних причин невдач в ліжку.

Знай.uа писав, що психологи розкажуть, як зрозуміти дівчині, що її хлопець скоро з нею попрощається. Адже почуття не вічні, а закономірності в поводженнях цьому можуть сприяти.