Еротичний гороскоп на 16 листопада Овен

Щоб ваш час в ліжку був ідеальним, просто мовчіть. Сьогодні ваш язик - ваш ворог. Те, що ви ляпнете, може відбити будь-яке бажання.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Телець

Сьогодні вас будуть відвідувати фантазії про інцест, не факт, що ви його захочете, але думати точно будете. Навіть якщо ви в негативному сенсі торкнеться цієї теми, на вас відразу ж впаде тінь. Тримайте свої думки при собі.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Близнюки

Найкращий час, щоб займатися сексом сьогодні, початок вечора. Вдень занадто багато справ, а пізно ви вже будете хропіти і сопіти. Не плануйте нічого іншого на цей час.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Рак

Сьогодні вам буде заважати отримувати задоволення якась третя сила. Але ви можете її обхитрити, розберіться, чому ви так себе ведете і знайдете рішення.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Лев

Найбільш збуджені ви будете вранці, особливо на світанку. Так що можете зустріти його разом з коханим, головне розбудіть його як годиться.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 листопада Діва

Партнер сьогодні піднесе вам еротичний сюрприз. Відомо тільки те, що вам потрібно приготувати свою пристрасть для його використання і як подяку.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Терези

Сьогодні вам потрібно акуратніше обходитися зі своїми зубками, використовуйте інші частини тіла, а ікла використовуйте тільки для цукерок і фруктів.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Скорпіон

Сьогодні ви зможете зробити щось шалене, наприклад, зайнятися сексом з незнайомцем і ніколи більше йому не дзвонити. Піддавайтеся спокусі, але пам'ятайте про безпеку.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Стрілець

Сьогодні ваш партнер буде зовсім нетовариським у всіх сенсах. Краще не чіпайте його, інакше він просто піде гуляти на самоті.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Козеріг

Вам потрібно сьогодні відхилитися від звичних любовних ігор. У світі існує занадто багато способів занять любов'ю. Спробуйте хоча б деякі з них.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Водолій

Сьогодні вам доведеться довго почекати потрібну позу або ласку від партнера. Сподівайтеся до останнього, цілком ймовірно, що ваш тугодум все ж здогадається.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Риби

Сьогодні ви зрозумієте, що очікування може дуже посилити бажання. Дайте засумувати по вас партнеру і заскучайте за ним самі.

Як раніше повідомляв Знай.ua , відома віщунка і провидиця дала прогноз на тиждень.

Нагадуємо, що ми підготували любовний гороскоп для знаків Зодіаку на весь листопад.

Також Знай.ua повідомляв що чекає різні знаки Зодіаку на цьому тижні