Аму Хаджі – незвичайний 80-річний житель Ірану. У це складно повірити, але він не мився більше шістдесяти років. Чоловік вважає, що якщо він прийме ванну, то неодмінно чимось захворіє, або ж з ним станеться щось погане. Саме тому він живе в невеликому отшельницком будиночку, розташованому далеко від інших людей в селі Деджах.

Чоловік веде ізольований спосіб життя пишається цим. Він живиться переважно гнилим м'ясом дикобразів і тим, що виходить знайти. Якщо у Хаджі закінчуються сигарети, він може покурити фекалії тварин зі своєї улюбленої трубки. Можливо, він боїться їсти чисту свіжу їжу.

Іноді місцеві жителі підгодовують чоловіка. Вони навіть пропонують йому помитися в їх будинках, але Хаджі радий, що кожного разу йому вдається втекти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аму не просто так прийшов до такого рішення. Коли він був молодий, з ним сталося щось неприємне. Він пережив сильну психологічну травму, стрес, після якого став відлюдником. Він перестав приймати душ і забув про блага цивілізації.

У багатьох образ життя іранця може викликати огиду і шок. Незважаючи на це, йому вдалося потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Правда, в статусі самого брудного людини у світі.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що в Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша проститука у світі

А також про те, як зараз виглядає дитина, яка палила по 40 сигарет на день

Крім того, 92 - річна жінка взяла участь у марафоні і пробігла 42 кілометри