У 2010 році мережу вразила исторія про дворічного хлопчика, який викурює в день по 40 сигарет. Зараз він сильно підріс і зміг змінити свої звички. Про це передає Clutch.

Коли Арді Ризаль з Індонезії було 2 рік він буквально не випускав з рук пачку сигарет і курив одну за іншою. Батьки не переймалися через таке захоплення сина, адже в індонезійській провінції ніхто не розумів, якої шкоди організму завдає ця шкідлива звичка.

У тому селі, де вони жили, курили практично всі дорослі, а діти потрапляли у тенета цієї звички ще до 10-річного віку. Мама Арді навіть не думала відбирати у нього сигарети і відучувати від шкідливої звички. За її словами, дитина постійно плакала, коли у неї забирали цигарки, тож вона вирішила просто закрити на це очі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Батько дитини взагалі заявив, що його малюк виглядає здоровим, тому немає причин для хвилювання. Проте, лікарі і користувачі мережі почали сурмити наповну, адже наслідки для організму дитини могли бути просто жахливими.

Соціальні служби натиснули на батьків Арді, і вони повезли його в Джакарту на реабілітацію. Є думка, що мама пішла не цей крок не через занепокоєння за здоров'я сина, а просто тому, що у сім'ї не вистачало грошей на постійну купівлю цигарок.

Лікарі не могли прибрати його залежність тими ж способами, що у дорослих, тому батьки вирішили просто замінити одне задоволення на інше. Арді став багато їсти і в шість років заробив ожиріння, після чого батьки відвели його до дієтолога.

Сьогодні Арді Ризаль повністю позбавився від всіх шкідливих звичок. Він чудово виглядає, навчається у школі і займається футболом.

Нагадаємо, домініканської селі дівчатка у 12 років перетворюються на хлопчиків, генетики розкрили таємницю унікального феномена.

Раніше Знай.ua повідомляв, 547 людей одяглися в костюми Людини-павука і зібралися в одному будинку, щоб встановити світовий рекорд.

Також Знай.ua писав, 5-річний хлопчик віджався більше 4000 разів, встановивши світовий рекорд.