Міллі Купер – 96-річна жінка, яка живе в Лас-Вегасі. Вона народилася і виросла в Лондоні. Жінка закохалася в офіцера і вирушила до нього в Америку. Вона переїхала до міста задоволень, коли їй було 27 років. На жаль, кохані так і не зустрілися. Їм не судилося жити тим життям, про яке вони мріяли. Молодий відважний офіцер загинув на війні.

Міллі була змушена виживати поодинці в незнайомому місті. Щоб не померти з голоду, вона зважилася на відчайдушний крок. Дівчина стала жрицею платного кохання. Минув час, і ця, як тоді здавалося непостійна підробіток, перетворилася в справжній бізнес. Жінка досягла успіху в цій справі і відкрила власний публічний будинок. В 1955 році вона вийшла заміж. Але навіть це не змусило її залишити заняття проституцією.

На даний момент мадам Купер обслужила приблизно 3500 клієнтів. На цій цифрі зупинятися вона не збирається. Проституція стала для неї не тільки джерелом доходу, а й способом життя. І навіть її змістом.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, проституція заборонена законом у більшості цивілізованих країн світу. Незважаючи на це, в Книгу рекордів Гіннеса Міллі потрапила як сама стара повія в світі.

Портал "Знай.uа" розповідав про сміливого хлопця, який на одній нозі пробіг 5373 кілометра

А також про хлопця, який заради любові відкормив свою дівчину на 80 кілограмів

Нагадаємо: психологи поділилися порадами, які допоможуть стати більш впевненими в собі