Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. На своїй сторінці у соцмережі модель опублікувала миле фото у спокусливому топіку.

Так, на знімку, мабуть з прогулянки, Ана Чері позує в чорному топіку цікавого фасону, який відкриває пишні груди моделі. Також в кадрі видно трошки лосин, які наділа модель – вони лілового кольору. На плечі Ани Чері прогулянкова сумочка. А сама дівчина завзято сміється і дивиться в камеру, витягнувши руку з жестом-рогаткою на пальцях.

"Чи любите ви п'ятницю, дорогі?", - підписала веселу фотографію модель. А її численні шанувальники почали засипати її компліментами в коментарях.

"Ти прекрасна", "Люблю твою усмішку, крихітка", "Дуже гарні груди і мила усмішка", "Ти дуже гарна, а твоє обличчя яскраве і солодке. Ти найкраща, мені дуже подобається це фото", "Кожен день ти виглядаєш все краще, Ана", "Обожнюю тебе, Ана", "Ана завжди виглядає гарячою", "Люблю тебе, виходь за мене", "Чарівна, весела і чарівна", "Це безумство, скільки у вас лайків за лічені секунди", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ані Чері.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Раніше повідомлялося, що гаряча Ана Чері розвела подруг на "тройничок". В цей раз дівчина покликала сфотографуватися своїх сексуальних подружок. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. Так, на фотографії дівчата позують стоячи і тримаючи в руках спортивний інвентар – гантелі, гирю і скакалку. Мабуть, моделі зустрілися в спортзалі. Посередині на фотографії стоїть сама Ана Чері, яка одягла темно-червоний фітнес-костюм – лосини і короткий топ. Цей наряд вигідно підкреслює соковиті принади моделі.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.