Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Хитрий кролик, що пропонує речі, підірвав соцмережі

Зараз у мережі набирає популярності мем з кроликом, який пропонує речі або послуги, але потім висуває умови, при яких віддасть все.

Кролик з питанням "Хочеш?" не новий. Раніше у своїх лапах він тримав плакат, який зазвичай висловлював думку щодо резонансних подій. Потім він на деякий час зник із соціальних мереж, але буквально нещодавно знову повернувся - тепер він є у кожного користувача мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Так, намальований кролик пропонує користувачеві те, що йому потрібно, але просить виконати його умови. Спочатку його малювали тільки з серцем. Згодом користувачі вирішили, що сердечко можна замінити на будь-який інший емоджи. Так кролик почав пропонувати їжу, спортивні ігри або прикраси.

Хлопець в капелюсі став зіркою Інтернету

Не так давно в мережі з'явився кумедний мем, на якому повний бородатий чоловік з ніяковою посмішкою торкається краю свого капелюха федори. Зараз фраза Tips Fedora, яка буквально означає "Торкаюся федори" (капелюхи такого виду), використовується в мережі в знак вираження визнання або згоди з кимось.

той самий хлопець у капелюсі

хлопець в капелюсі на запальничці

Навіть містер Хайзенберг з федорою