У Книгу рекордів Гіннеса потрапляють дивовижні люди. Ми розповімо про одну з них.

Гаррі Тернер – британець, який володіє неймовірними здібностями. Він може розтягувати шкіру на своєму тілі до нестандартних розмірів. Хлопець навіть потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як гумовий людина. Це сталося після того, як він відтягнув шкіру від свого живота на відстань 15.8 сантиметрів.

Гаррі не народився з такими унікальними здібностями. Він зобов'язаний ними хвороби – синдрому Елерса-Данлоса. Саме завдяки їй він став знаменитістю. Захворювання вражає сполучні тканини, вражає зв'язки, шкіру та внутрішні органи.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Брак колагену дозволяє чоловікові розтягувати свою шкіру як гуму. Вона стала неймовірно еластичною. При важкій формі захворювання кровоносні судини можуть розірватися, і результат цього може бути летальним. Але Гаррі вдалося перемогти смерть.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про самих незвичайних людей планети

А також про те, чому в Албанії дівчата перетворюються на чоловіків

Як повідомлялося: пенсіонерка знайшла собі заняття для душі, але поліції це не сподобалось