Що тільки не приходить людям в голову від неробства. Нудьга може підштовхнути людину навіть на кримінал. Так і сталося з літньою француженкою з Парижа. Здавалося б, у такому прекрасному місті, гуляй собі, дихай повітрям, насолоджуйся видами, та поїдай круасани, що ще на старості років потрібно.

Однак 72 річній парижанці захотілося екстриму, вона вкрала близько тисячі іграшок з магазинів. Історію літньої пані повідомляє BBC News.

За даними правоохоронців, старенька більше 700 разів пограбувала шість магазинів іграшок у французькій столиці.

Після цього вона продавала крадене в інтернеті. З червня поточного року вона розмістила 957 оголошень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінку вдалося вичислити після того, як менеджер одного з магазинів помітив в інтернеті оголошення про продаж іграшок з його торгової точки.

Місцева поліція зробила обшук у будинку пенсіонерки, в результаті було знайдено близько тисячі іграшок, в основному в упаковці, вкрадених з різних паризьких магазинів. Поліція також виявила близько 40 тисяч євро готівкою, в перекладі на гривні це більше одного мільйона.

Жінка зізналася у крадіжках і пояснила, що крала іграшки "від нудьги", повідомили в прокуратурі журналістам.

Пенсіонерку-злодюжку заарештували, але який вирок її чекає не повідомили. Побажаємо пані удачі. І сподіваємося, що надалі вона буде розвіювати нудьгу інакше.

Нагадаємо, 92-річна жінка взяла участь у марафоні і пробігла 42 кілометри. Це гідно поваги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Книгу рекордів Гіннеса потрапила Міллі Купер – 96-річна жриця кохання, як найстаріша повія в світі. На даний момент мадам Купер обслужила приблизно 3500 клієнтів. На цій цифрі зупинятися вона не збирається. Проституція стала для неї не тільки джерелом доходу, а й способом життя.

Також "Знай.uа" писав, 99-річна мешканка штату Айова, якоюбагато хто захоплюються. Вона присвятила своє життя благодійності. За останні 2 роки американка пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дівчаток і хлопчиків.