Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала чергове відверте фото, на якому позує разом з не менш спокусливою подружкою. Дівчата відпочивають у португальському готелі, а на фото сидять за сніданком біля води. Для походу на пляж Хлоя Кхан наділа сексуальний червоний роздільний купальник, який ледь утримує її принади. Волосся моделі зібране у високий хвіст, а на очах темні окуляри. В руках дівчина тримає келих з соком і стоїть на колінах в спокусливій позі.

Подружка, з якою Кхан прийшла на пляж, не менш сексуальна – на дівчині злитий купальник леопардового забарвлення. Вона також в сонцезахисних окулярах, але її волосся розпущене. Дівчата дивляться один на одного, при цьому подружка поклала руку на стегно Хлої. На фото також видно пікнік дівчат з гарними стравами і напоями. Судячи з усього, подружкам весело.

У підписі до фото Хлоя Кхан написала: "Якщо ви читаєте це, я сподіваюся, що у вас прекрасний день". Шанувальники моделі не залишилися байдужими до такого милого знімку і почали його коментувати.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Дуже красиво і сексуально", "Дивовижно, яка ти прекрасна. З голови до п'ят", "Красива дівчина і сексуальна подружка", "Ти досконалість", "Дуже красивий ангел Хлоя", "Ви випиваєте всі шість з цих напоїв?", "Ви обидві чудові в цих купальниках", "Талія нереальна", "Ці леді виглядають приголомшливо і красиво", "Ви неперевершена і унікальна людина", "Виглядає як початок порно", "Дуже красива фотографія", - пишуть захоплені шанувальники Хлої Кхан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.