Еротичний гороскоп на 19 листопада ОВЕН

19 листопада для вашого партнера вибір ласк і поз залишиться загадкою. Однак саме ця таємничість зробить вас ще більш бажаним і недоступним коханцем.

Еротичний гороскоп на 19 листопада ТЕЛЕЦЬ

Зірки радять Тельцям набратися терпіння в цей день, так як партнер може вередувати і відмовляти вам у сексі. У підсумку ви умовите його і отримаєте задоволення.

Еротичний гороскоп на 19 листопада БЛИЗНЮКИ

Астрологи рекомендують вам ретельно продумати лінію вашої поведінки 19 листопада. Інакше любовні ігри можуть стати непередбачуваними, що може закінчитися жалісно.

Еротичний гороскоп на 19 листопада РАК

В цей день Раки не захочуть першими виявляти ініціативу. Тоді партнеру доведеться застосувати тактику штурму і натиску. Трохи насильства (без грубості) буде вельми бажано.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Еротичний гороскоп на 19 листопада ЛЕВ

19 листопада Леви згадають, що секс засновано на довірі. Слід зрозуміти і вгадати всі приховані фантазії партнера. Ви здивуєтеся, наскільки вже навчилися приймати бажання один одного.

Еротичний гороскоп на 19 листопада ДІВА

Зірки радять не поспішати вставати з ліжка вранці. Якщо ви встали і відчули, що нога виявилася не тою, то ляжте назад. Супровідні ласки вітаються!

Еротичний гороскоп на 19 листопада ТЕРЕЗИ

19 листопада Терези будуть багато скандалити – це означає, що сексуальними об'єктами для них стануть такі ж стервозні люди. Не виключено, що секс буде нагадувати сутичку хижаків.

Еротичний гороскоп на 19 листопада СКОРПІОН

В цей день зірки пророкують, що найуспішнішими будуть саме нічні ласки. Денне світло не дозволить як слід збудитися, так що краще дочекатися його повного згасання.

Еротичний гороскоп на 19 листопада СТРІЛЕЦЬ

В цей день вам варто висловити партнеру все, що накопичилося у душі. Почніть з фрази: «Прочитала твій еротичний гороскоп і здивувалася: як дивно збігаються деякі моменти».

Еротичний гороскоп на 19 листопада КОЗЕРІГ

19 листопада ваша друга половинка несподівано проявить чудеса фантазії і несподівану силу. Приготуйтеся до сильних відчуттів! Краще подбати про звукоізоляцію приміщення.

Еротичний гороскоп на 19 листопада ВОДОЛІЙ

Зірки пророкують вам нерівний по насиченості день. Якщо з ранку ви будете в пошуках любовних радощів, то ближче до вечора ви відчуєте себе як біля розбитого корита.

Еротичний гороскоп на 19 листопада РИБИ

19 листопада бурхливого сексу очікувати не варто. Але думка про те, що вам теоретично є з ким розділити ліжко, буде гріти вас і збуджувати так само, як і сам процес любовних ігор.