Вже чотири роки поспіль судді конкурсу The Comedy Wildlife Photography Awards публікують фото самих смішних тварин.

У фіналі - 41 знімок

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Пес зганьбив величезного хижака на очах у його самки, епічне відео

В Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Відео було опубліковано виданням Daily Mail.

Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу. Оператор говорить, що поки їх не відвернув гавкіт, хижа парочка злучаються.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ви астматик? Заведіть домашню тварину

Собаки і сільськогосподарські тварини можуть надавати сприятливий ефект на здоров'я.

До такого висновку пришлисразу два дослідження, які спостерігали за показниками здоров'я 650 000 дітей, повідомляє Medical Xpress.

зокрема, життя вдалині від міст скорочує ймовірність розвитку астми у дітей вдвічі. За словами дослідників, регулярне взаємодія з собакою зменшує ризик розвитку астми на 13 %.

собака
собака

Раніше міжнародна команда вчених з Великобританії та Гамбії виявила перші докази, що собаки можуть понюхати малярію.

зокрема, медики навчили тварин розпізнавати аромати захворювання, використовуючи одяг людей, які страждають від цієї небезпечної інфекції

Також Знай.ua" писав про те, що Найгірший друг людини: поїлки для собак містять смертельні інфекції

Поїлки для собак рясніють загрозливими для життя бактеріями. Експерти вважають, що на рівні небезпеки миски для пиття тотожні собачих екскрементів. Про це заявили дослідники Університету Хартперри після обстеження трьох видів поїлок, пише Daily Mail.


Однак найбільш небезпечні види бактерій, включаючи сальмонелу і золотистий стафілокок, зазвичай зустрічаються в керамічних поїлках. Також дослідники проаналізували чаші з нержавіючої сталі.