У Китаї господар черепахи зняв на відео її безуспішну боротьбу з відображенням, яке вона прийняла за ворога. Завзятий бій тривав довго, однак безуспішно. Про це пише ТСН.

Відео стало новим хітом мережі, смілива черепашка змагалася сама собою, варто відзначити, що на таке зважиться не кожен. Тварина довго не здавалася, приймаючи відображення за супротивника. Бій, ймовірно, закінчився нічиєю.

Діями черепах керують інстинкти, зафіксовані спадковістю. Черепахи-самці зазвичай борються один з одним за право на самку. Імовірно, тварина і угляділа у своєму відображенні ворожого противника. А можливо вона просто вирішила потренуватися перед вирішальним боєм з цим супротивником.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше, виявили саму ледачу в світі жабу. Замість того, щоб спритно пересуватись самостійно, вирішив покататися на спині повільної черепахи.

Фотографію експлуатації однієї тварини іншим зробив фотограф-любитель в Індонезії. На першому фото він показав жабу, яка з вкрай сумними очима сидить на спині черепахи і чекає від неї швидких дій. Але тварина з панциром майже не рухалася, однак експлуататор на цьому не зупинився.

Жаба злізла з черепахи і намагалася її підштовхнути. Її сили для цього не вистачило, і обидві тварини так і залишилися сидіти з сумними очима.

Нагадаємо, на Кубі в місті Пінар-дель-Ріо завзятий рибалка Освальдо Лопес Ромеро, як завжди відправився накопати черв'яків для рибалки, проте цього разу замість наживки чоловікові попалося щось дивовижне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", американський рибак пішов за уловом, але помітивши у воді велику черепаху, вирішив для сміху поживитися і нею. Однак жарт не вдався - рептилія виявилася не такою повільною, як про них говорять, і показала рибаку поцілунок смерті.

Також "Знай.uа" писав, жителька Великобритации Венді Стокса возз'єдналася зі своєю 109-річної черепахою Тобі через 11 місяців. Тварина зникла з дому в травні 2014 року, коли його власниця залишила відкритими ворота.