Харків, як і українська столиця, ретельно готується до Нового року. Вулиці прикрашають вогниками, декором, вони змінюються і стають святковими. Сьогодні ми розповімо, де відзначити Новий рік в Харкові, щоб він був яскравим, веселим, насиченим і незабутнім.

Куди піти на Новий рік в Харкові

У переддень свята на головній площі міста збираються місцеві жителі і туристи. Тут проходять красиві, запальні і веселі заходи. Одне з головних подій – різдвяний ярмарок на площі Свободи, визнана Міжнародною. Вона повністю відповідає західним стандартам. Поряд з ошатною ялинкою проходять різні народні гуляння. Функціонує базар, де можна придбати різні сувеніри, напої та закуски. На ярмарку ви можете відвідати павільйони з різних країн: Туреччини, Польщі, Туреччини, Росії, Чехії. Тут можна придбати якісні унікальні речі від виробника за дуже привабливою вартістю.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Де зустріти Новий рік в Харкові: гірськолижний комплекс Харківська Швейцарія

Якщо ви віддаєте перевагу активний відпочинок і любите кататися на сноуборді та лижах, вирушайте в передмістя. Ви будете в захваті від чудового спортивного комплексу Харківська Швейцарія. Він порадує трасами для катання різної складності. Щоб відпочити і розслабитися після насиченого дня, можна зупинитися в затишному котеджі або на базі відпочинку. Відсутність шуму, приголомшлива природа і яскрава атмосфера зроблять святкування веселим та яскравим!

Зустріч Нового року в Харкові: вуличні розваги

Якщо ви хочете порадувати дітей, які вам у цьому допоможуть Снігуронька і Дід Мороз. Вони гуляють по місту, спілкуються з маленькими дівчатками і хлопчиками і виконують їх бажання. У Харкові проходить безліч заходів прямо на вулиці. Ви зможете відвідати яскраві циркові вистави і захоплюючі театральні вистави. Малюки будуть у захваті від тематичних ранків та безкоштовних атракціонів. Вас очікує захоплююча феєрія з танцями, піснями, проекційними шоу, відмінним салом і непідробним українським колоритом.

Ми впевнені, що новорічна ніч в Харкові вам не розчарує. Цей красивий і атмосферне місто подарує вам чудові враження та емоції.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, як відзначити Новий рік в Києві

А також про те, куди сходити на Новий рік в Одесі

Нагадаємо: що думають про Україну британці