Якщо ви жадаєте веселощів на Новий рік, вирушайте в Одесу. Столиця гумору подарує вам незабутні враження. Головні вулиці міста: Дерибасівська, Успенська, Преображенська, Пушкінська, Приморський бульвар і Грецька площа здивують вас красивою ілюмінацією. А завдяки гостинним місцевим жителям ви відчуєте себе тут як вдома.

Де в Одесі зустріти Новий рік

У серці легендарної Перлини знаходиться новорічний ярмарок. Тут можна насолодитися пряними напоями та смачними стравами, випробувати безліч розваг, придбати сувеніри для себе та близьких і, звичайно ж, помилуватися ялинкою – головною красунею свята. Обов'язково відвідайте місцеві кафе. В них ви відчуєте справжній колорит Одеси.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прогуляйтеся атмосферними святковими вулицями, прикрашених яскравими мерехтливими вогнями. Відвідайте головні визначні пам'ятки, пройдіться до Оперного театру, насолоджуйтеся відмінним ігристим вином і прислухайтеся до чаруючому шуму чорного моря. Завдяки всьому цьому ви закохаєтесь в Одесу.

Де відсвяткувати Новий рік в Одесі

Провести новорічну ніч можна в атмосферних кафе, ресторанах і готелях. Тут пропонують різні розважальні програми. Вас чекають смачні закуски, п'янкі напої і веселе караоке. Одесити переконані в тому, що на хороші враження не можна економити. Вам варто до цього прислухатися.

Популярністю користуються такі ресторани, як Пафос, Ігуана, Забава і караоке-клуб Драва. Сподіваємося, ви вже переконалися в тому, що Одеса гарна не тільки для літнього відпочинку. Зустріч Нового року в Одесі з місцевим колоритом запам'ятається вам надовго!

Портал "Знай.uа" розповідав про те, які місця Вінницької області варто відвідати

А також про те, як святкують Новий рік у Парижі

Нагадаємо: атмосферний Львів узимку перетворюється на справжню казку