Львів – це одне з найкращих українських міст для святкування нового року. Взимку воно перетворюється на чудову казку. Атмосферні вулички, усипані снігом, велична архітектура, мерехтливі вогники, запах кави, шоколаду, ялин і мандаринок перенесуть вас в новорічне пригода.

Святкування Нового року у Львові

Одна з фішок зимового Львова – традиційна різдвяна ярмарка, яка приваблює туристів з усього світу. Її зазвичай відкривають напередодні свята. Це єдина ярмарок європейського зразка в нашій країні. Вона розташована на площі Ринок та проспекті Свободи. Тут ви зможете насолодитися різними ласощами, національними стравами (варениками, галицькими пончиками і багатьом іншим) випити пряний глінтвейн, придбати різні сувеніри для себе та близьких. Головною героїнею ярмарку стане новорічна ялинка, яка розташується біля Оперного Театру.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як провести Новий рік у Львові

Обов'язково відвідайте різдвяну ковзанку під відкритим небом. Він неймовірно популярний серед місцевих жителів і туристів. І це цілком зрозуміло: адже що ще може створити чудовий святковий настрій! Ви насолодитеся зимовий містом, послухаєте святкову музику і гарненько повеселіться з близькими.

Обов'язково помилуйтеся чарівним середньовічним Львовом з головною оглядового майданчика, розташованого на Ратуші (Площа Ринок).

Де відзначити Новий рік у Львові

Один з найбільш популярних варіантів святкування – відвідування місцевих фестивалів. До них відносяться гастрономічні заходи, такі як Свято пампуха, музичні фестивалі та багато інших. Для проведення часу з дітьми чудово підійде відвідування гарного Зимового парку, де можна прийняти участь в конкурсах, пограти в ігри і покататися на санях.

Зустріти Новий рік у Львові можна найрізноманітнішими способами. Ви можете відправитися в один з вишуканих ресторанів, готелів чи кафе Львова, які пропонують різні святкові програми. Або ж можна орендувати квартиру і влаштувати затишний святковий вечір у колі найближчих.

Відпочинок у Львові на Новий рік неодмінно подарує вам чудові враження та незабутні емоції.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як відзначити Новий рік в Парижі

А також про те, що варто подивитися у Вінницькій області

Нагадаємо: як українці можуть заощадити на святкуванні Нового року