Індія – країна вражаючих контрастів. Тут розвиваються здоровоохоронна і космічна сфери, зростає економіка, але разом з цим багато жителів живуть за межами бідності. Вони позбавлені багатьох прав, у тому числі й одного з основних – право на освіту.

Багато людей, які проживають в Нью-Делі, не можуть собі дозволити віддати своїх дітей у школу із-за убогості. Раджеш Кумар Шарма був стурбований цією ситуацією, і він вирішив знайти з неї вихід. Колишній викладач коледжу створив імпровізовану школу прямо під залізничним мостом.

Офіційно це місце не є школою. Але щодня близько 50 дітей приходять сюди з жадобою отримання знань. Їм доводиться сидіти на землі під мостом. Дошкою служить звичайна бетонна стіна. Парти тут відсутні, є лише кілька стільчиків. Але дітей зовсім не турбують умови. Вони щасливі і вдячні тому, що можуть вчитися. Для них тільки це має значення.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Школа була створена 3 роки тому, і вона стала досить успішною. Раджеш не тільки безкоштовно навчає бідних дітей, він приносить для них різні шкільні приладдя, взуття та одяг. Незважаючи на те, що дітей ніхто не змушує відвідувати уроки, вони з задоволенням це роблять.

Хлопчики і дівчатка уважно слухають вчителя, сумлінно виконують домашні завдання і приблизно поводяться. Найбільше на світі вони мріють вибратися з убогості і влаштуватися на хорошу роботу.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що підліток дав ляпаса статуї, і йому довелося вибачитися

А також про те, що вчителька з Канади створила нову оптичну ілюзію

Нагадаємо: королівська сім'я заступилася за найменших