Герцоги Кембриджські продовжують радувати офіційними виходами у світ. Цього разу зіркове подружжя відвідало штаб-квартиру BBC в Лондоні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що для виходу у великий світ герцогиня вибрала образ, у якому вже одного разу позувала перед фотографами. Зокрема, вона була одягнена у плісироване плаття від Emilia Wickstead і чорні туфлі на підборах. Ну, а сам герцог віддав перевагу класичному костюму.

Також відзначається, що офіційний візит був організований у рамках телевізійної боротьби проти булінгу. Відомо, що у ході зустрічі зіркове подружжя познайомилось із молодими людьми, які і розробили ролик-інструкцію "Зупинися, говори, підтримай". Це якісь рекомендації про те, що робити, коли стаєш свідком знущань в мережі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Крім того варто додати, що лише минулого тижня вони разом з сім'єю привітали принца Чарльза з 70-річчям в Букінгемському палаці. Довго на одному місці парі сидіти не довелося і вже вранці вони повернулися до ділових поїздок.

Разом з тим варто відзначити, що королева Великобританії Єлизавета II збирається відректися від престолу на користь свого сина. Монарх зробила заяву про те, що планує через два роки поступитися місцем на престолі Чарльзу.

Королева заявила про те, що відійде від всіх справ, коли їй виповниться 95 років. В даний час Єлизавета Друга вживає заходів, щоб саме принц Чарльз змінив її на престолі.

Найближчі два з половиною роки вона планує продовжити роботу, але потім залишить престол своєму старшому синові. Зараз принцу Чарльзу 69 років, при цьому відзначається, що він буде регентом. Це означає, що фактично правити державою він буде тільки до смерті своєї матері. Джерело зазначає, що, коли Єлизавета помре, престол займе принц Чарльз, проте до її смерті він буде лише умовним королем Великобританії, оскільки Єлизавета II буде його в усьому наставляти.

Як зазаначає преса, це рішення аж ніяк не пов'язане зі станом здоров'я 92-річного монарха. Наразі з королевою все чудово і у британців є надія разом з нею відзначити 100-річчя, як і її королева-мати. Вона прожила рекордні 102 року, її не стало весною 2002 року.

Таким чином монарх проявила милість до невістки, оскільки у Британії в неї немає родичів, на відміну від іншої невістки королеви Кейт Міддлтон. Вона британка, її родина також мешкає у Лондоні і всіляко підтримує герцогиню Кембриджську.

Нагадаємо, вагітна Міддлтон закрутила з ведмедем.

Як повідомляв "Знай.ua", близького родича Кейт Міддлтон звинувачують у страшному злочині.

Також "Знай.ua" писав, що у Меган Маркл потекло по ногах.

Кейт Міддлтон народила третю дитину