Буквально нещодавно, у мережі з'явилося коротке відео, на якому відображено момент випускного із Сент-Ендрюського університету, в якому навчалися і познайомилися принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Відео було опубліковано на одній з фан-сторінок в Instagram, присвячених британському королівському сімейству.

Варто відзначити, що на врученні дипломів була присутня Єлизавета II, бабуся принца Уільма, а також його батько принц Чарльз з дружиною Каміллою, герцогинею Корнуольською.

Як відомо, принц Вільям і Кейт Міддлтон познайомилися в університеті і спочатку були друзями. Їх романтичні відносини почали розвиватися трохи пізніше. У 2007 році з'явилася інформація про розставання пари, так як Кейт Міддлтон часто скаржилися на втручання в її особисте життя з боку ЗМІ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Пізніше королівська пара відновила стосунки. У листопаді 2010 року стало відомо про заручини принца Вільяма c Кейт Міддлтон, а в квітні 2011 року вони одружилися.

принц Вільям і Кейт Міддлтон

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон і принц Вільям влаштували закриту зустріч з учасниками шоу BBC Radio 1 Teen Hero Award. Їх члени королівської родини запросили в Кенсінгтонський палац. Однак увагу публіки привернув наряд герцогині.

Так, Кейт з'явилася на заході в сукні бренду Whistles під назвою "The Margot spot shirt dress" за 149 фунтів стерлінгів, що становить приблизно $200. Вона повернулася до своїх обов'язків після декретної відпустки і влаштувала таємну зустріч з фіналістами шоу BBC Radio 1 Teen Hero Award. І кілька фотографій з закритого заходу з'явилися в мережі.

Нагадаємо, що відразу ж після візиту до Австралії принц Гаррі і Меган Маркл прибули на острови Фіджі. Для урочистих заходів Маркл вибрала довге блакитне плаття, яке ще більше підкреслило її кругленький животик.

Як повідомляв портал Знай.uа, фахівець із стосунків Трейсі Кокс зробила гучну заяву з приводу того, наскільки буде міцним шлюб принца Гаррі і Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, в той час як дочки Меган і Гаррі не зможуть стати "герцогинями".