Британський принц Вільям, на очах у сотень військових моряків, преси та громадськості, потрапив в алкогольну халепу.

Принца Британії розіграли на офіційному заході - на параді на честь загиблих моряків-підводників Submariners’ Remembrance Service and Parade.

Традиційно церемонія повинна була закінчитися випитим ковтком рома з фляги за своїх загиблих товаришів. Принцу влаштували справжній алкогольний розіграш і підсунули зовсім не ром.

Як пізніше розповів сам Вільям, хтось із жартівників підсунув йому коктейль з Єгермейстра, який називається "ягер-бомба" і складається з лікеру, настояного на 56 компонентах і енергетика.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Уявіть собі моє здивування! Я горлянку попік", — розповів 36-річний принц Вільям.

Нагадаємо, буквально нещодавно в мережі з'явилося коротке відео, на якому відображено момент випускного із Сент-Ендрюського університету, в якому навчалися і познайомилися принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Варто відзначити, що на врученні дипломів була присутня Єлизавета II, бабуся принца Уільма, а також його батько принц Чарльз з дружиною Каміллою, герцогинею Корнуольською.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", королівська сім'я вже почала готуватися до зустрічі Нового року. Як відомо, Єлизавета II та її близькі традиційно зустрічають Різдво і Новий рік в приватній садибі Віндзорської династії - Сандрінгемі, яка знаходиться в Норфолку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в королівській родині з'явився привід для тяжкої недолі. З'явилася інформація, що у Великобританії помер королівський пес коргі по кличці Уиспер - "Шепіт". Улюбленцю британської королеви було 12 років.