Багато людей переконані в тому, що найдовший серіал – це всім відома Санта-Барбара. Але вони помиляються. Існує серіал, який переплюнув навіть її. І це – Дороговказне світло. Події з життя головних героїв розгорталися в більш ніж 15 тисяч серій. Це навіть зареєстровано в Книзі рекордів Гіннеса.

Прем'єра серіалу відбулася ще в 1937 році. Саме тоді він вийшов в ефірі на радіо. Сюжет багатосерійної стрічки розгортається навколо священика з вигаданого передмістя американського міста Чикаго. Автором історії стала колишня вчителька по імені Ірна Філіпс. Вона вирішила відмовитися від викладання і зайнялася створенням сценаріїв для радіо-шоу. У підсумку вона стала однією з засновниць знаменитого жанру мильних опер в Америці.

Дороговказне світло стало неймовірно популярним, і з 1952 року він почав транслюватися на телеекранах. Кількість героїв початок збільшуватися, відносини між ними стали більш заплутаними, і сюжет історії став більш складним. Це привернуло ще більше глядачів. Поступово серіал перетворився в історію про 6 американських сім'ях, пов'язаних між собою. У ньому з'явилося все, що повинно бути в якісній мильній опері: любов, драма і заплутані взаємини . Так тривало протягом 72 років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але навесні 2009 року компанія CBS приголомшила глядачів несподіваною новиною про те, що серіал планують закрити. Остання серія заплутаною знаменитої історії вийшла на телеекрани 18 вересня 2009 року.

Раніше портал "Знай.uа" писав про найбільш незвичайну пару в світі

А також про те, як 12-річний хлопчик перетворився на дівчинку і заробив на будинок

Нагадаємо: 5 причин того, чому сучасні чоловіки не хочуть одружуватися