31-річний Кайл Джонс з міста Піттсбург - на перший погляд звичайний молодий чоловік. Проте, в 2009 році в одному з книжкових магазинів він зустрів своє кохання, якою виявилася 91-річна Марджорі Мак Кул. Їх називають найнезвичайнішою парою у світі. Про це передає Clutch.

Між закоханими 60 років різниці. Кайл зізнається, що його з підліткового віку приваблювали старші жінки, і у 18 він зустрічався з жінкою, якій було 50. На момент їхньої першої зустрічі Марджорі була в розлученні і повністю вільна для нових стосунків. Пара зізнається, що ініціатива повністю виходила від Кайла, який закохався по вуха і всіляко добивався взаємності від 91-річної жінки. Марджорі була неприклонна, так як вважала їх стосунки завідомо програшними. Хлопець дуже страждав, поки не отримав згоди на побачення.

Пара стверджує, що між ними є не тільки духовна, але фізична близькість. Своє сексуальне життя вони коментують вельми охоче. Кайл стверджує:

«Я люблю зморшки. Жінки переживають через відвислі груди, а я вважаю, що природне провисання виглядає відмінно».

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сама Марджорі переконує, що їй дуже легко з Кайлом, він люблячий і турботливий. Про сексуальне життя жінка говорить досить сміливо:

«Дорогенька, я можу закинути ногу йому на плече. Я не жартую».

Однак, виявилося, що все не настільки ідеально у цій парі. Кайл проводить багато часу на сайтах знайомств і може зустрічатися з п'ятьма літніми жінками одночасно.

Марджорі ставитися до цього спокійно.

«Я спочатку ревнувала його до інших жінок, але він завжди повертався і говорив, що я найкраща. У нас чудові стосунки у фізичному плані: я дивуюся собі і дивуюся йому, одягаю сексуальне білизна».

Нагадаємо, ми писали про дивовижну історію про те, як брати-близнюки Джош і Джеремі вибрали собі в дружини близнят Бріттані і Бріану.

Раніше Знай.ua повідомляв, найдивніші користувачі Tinder, які вирішили взяти гумором.

Також Знай.ua писав, 4 найбільш незвичайних людей у світі.