Чим зазвичай займаються діти у 8-річному віці? Ходять до школи, відвідують гуртки, грають в улюблені ігри і проводять час з однолітками. Це можна сказати і про хлопчика на ім'я Райан Росс. Але він відрізняється від інших дітей. У своєму юному віці йому вже вдалося стати мільйонером. Він досяг того, про що багато людей і не мріють.

Райан народився і виріс у Канаді. Він обожнює тварин, і одного разу він вирішив завести курчат у дворі свого будинку. Хлопчик почав доглядати за 60 курками. Щодня він продавав близько дюжини яєць, за кожну з яких отримував за 15 доларів.

Райан увійшов у смак, йому сподобалося вести бізнес, але він вирішив не зупинятися на досягнутому. Хлопчик почав підстригати газони. З-за свого юного віку він займався цим не самостійно, а наймав для цього більш дорослих дітей. Хлопчик платив кожному з них по 15 доларів, а від клієнтів за кожен пострижений газон він отримував по 20. Через деякий час юний підприємець вирішив зайнятися і поливом газону. Найнятим працівникам він платив по 100 доларів, а отримував за 200.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість. Таким чином, юний канадець став власником 6 відомих будівель, розташованих в Онтаріо і Британській Колумбії. На даний момент стан Райана оцінюється в 900 000 доларів.

Хлопчик мріє про купівлю хокейної команди НХЛ. Крім того, він і сам хоче грати в Лізі. Цікавим фактом є те, що у юного бізнесмена поки що навіть немає мобільного телефону. Адже його батьки вважають, що він занадто малий для цього.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про 12-річного підлітка, який перетворився на дівчинку і заробив на будинок

А також про імпровізовану школу під мостом в Індії

Нагадаємо: канадська вчителька створила незвичайну оптичну ілюзію