Тіна Кароль рідко ділиться в соцмережах фотографіями своїх найближчих людей, проте цього разу зірка порадувала прихильників особистими сімейними кадрами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що цього разу у кадр співачки потрапив син Веніамін, який навчається у Великобританії.

Відомо, що співачка порадувала фанатів серією душевних сторіз, на яких було зображено святкування дня народження хлопця. Саме тоді Веніамін святкував свій десятий день народження. Крім того, в честь свята Тіна вперше показала захоплення хлопця, зокрема пісню "Бетмен, давай танцювати".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі мережі відразу ж взялись коментувати світлини та засипати хлопця компліментами. Деякі навіть зазначили, що з віком він все більше стає схожим на свого батька Євгена Огіра.

Трішки пізніше на фанатському акаунті співачки з'явилось відеозвернення хлопчика у якому він подякував користувачам мережі за привітання.

Разом з тим варто відзначити, що не секрет, що левова частка українських зірок заробляють в основному за рахунок корпоративів. Хтось бере скромніші гонорари, очікуючи на популярність, інші навпаки – виставляють солідний прайс.

Арсен Мірзоян

Романтичний хлопець із Запоріжжя, який прийшов на сцену завдяки талант-шоу, зараз просить за свій приватний виступ близько 5 500 євро.

The Hardkiss

Їх впізнають усюди, навіть за кордоном, але щільний концертний графік не лишає іншого вибору: тішити композиціями ваших гостей Юлія Саніна та її компанія погодяться не менше, ніж за 15 000 євро.

Monatik

"Кружляти" під його ритми модно вже шість років поспіль, один вечір із Monatik обходиться в середньому в 30 000 євро.

KAZKA

"Плакати" разом із гуртом KAZKA коштує також не дешево, їхня планка - 10 000 євро.

DZIDZIO

Щоб вдосталь натанцюватись і відчути повний Вихідний на вечірку потрібно покликати DZIDZIO – всього за 13 500 євро.

Нагадаємо, дощовик та міні на Тіні Кароль змусили фанатів захлинутися слинками, гарячі фотою.

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак в образі Фредді Мерк'юрі ледь втрималася від стриптизу на столі.

Також "Знай.ua" писав, що одкровення Тіни Кароль змусили українців плакати.

Тіна Кароль розповіла про особистий досвід створення одягу та курйози під час туру "Інтонації"