Відома українська співачка Тіна Кароль, в Instagram якої днями з'явилися фото зі свіжої чуттєвої фотосесії, показалася на публіці в новому образі. Варто зазначити, що підписники зірки сильно здивувалися перевтіленню Тіни.

Нагадаємо, що Тіна стала героїнею танцювального шоу "Танці з зірками", під час якого виконала пісню у вигляді супроводу для однієї з пар.

Того вечора наряд співачки був досить оригінальним і багатошаровим. Вона одягла золоту міні-суткню на тонких бретелях, яка доповнювала напівпрозору шифонову накидку з довгим шлейфом. А поверх неї був накинутий ще й дощовик, оскільки під час виступу Кароль співала, стоячи під дощем з розкритою парасолькою.

Вбрання зірки викликало безліч захоплених коментарів, які її фанати залишають під фотографіями:

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Варто нагадати, що відома співачка Тіна Кароль залишила таємниче побажання для своїх фанатів. Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно виклала в мережу чуттєві фото, поділилася зі своїми підписниками певним зізнанням, а також зірка закликала вести боротьбу зі своїми страхами. Свій меседж вона опублікувала у своєму Instagram-акаунті. Співачка опублікувала фото, де вона сидить на дивані і загадково про щось розмірковує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила подякувати всім дизайнерам, які наполегливо працюють над її незвичайними костюмами для шоу "Королева ночі". Так, артистка виставила гарячий кадр з одного з концертів у латексній сукні, засвітивши розкішні довгі ноги.

Нагадаємо, Тіна Кароль розкрила свій неймовірний секрет краси.

Як повідомляв Знай.uа шанувальники розкритикували новий образ Лорак, не цього вона чекала.

Знай.uа писав, нова зачіска і спокусливі панчохи: шанувальники Тіни Кароль знайшли свою богиню.