Незважаючи на те, що більшість панд відрізняється вкрай спокійним характером, Бей-Бей явно любить пустувати. Хоча її улюбленими розвагами донині є їжа і сон, ще вона дуже любить лазити по деревах.

Працівники Смітсонівського національного зоопарку в американському місті Вашингтон зняли, як трирічна панда по імені Бей-Бей радіє першому снігу. На цікаве відео звернуло увагу видання CBS.

На відеоролику можна побачити, як мила тварина насолоджується, перекидаючись і пустуючи в снігу. Грати в снігу тварина може скільки завгодно, оскільки її хутро не пропускає вологу.

Варто відзначити, що малятко Бей-Бей бачить таке природне явище не вперше. Їй вже три роки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відео, з радіючою першому снігу пандою, вийшло настільки зворушливим і ніжним, що менш ніж за добу стало по-справжньому вірусним – у соціальних мережах його поширили кілька тисяч користувачів.

Відомо, що панда Бей-Бей народилася влітку 2015 року. Разом з нею на світ з'явився її брат-близнюк на ім'я Бао Бао, однак друга тварина, на жаль, незабаром загинула.

Ім'я для тварини вибирали перші леді США і Китаю в 2015 році – Мішель Обама і Пен Ліюань. За угодою між державами в 2019 році Бей-Бей повинна відправитися в один із зоопарків Китаю.

Нагадаємо, милий чорно-білий котик з Японії виявився талановитим “грузинським співаком”. Відео з пухнастим артистом опублікував користувач Twitter 11 листопада. Після чого, ролик практично відразу став вірусним і розійшовся по мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неподалік від Мадагаскару на невеликому африканському острові виявили найменшого хамелеона на планеті. Це унікальний вид Brookesia Micra, представники якого досягають всього 29 міліметрів в довжину. А довжина самого тіла становить 16 міліметрів.

Також "Знай.uа" писав, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.